Eringi grybai
Eringi grybų gerosios savybės:
• Gausu vitaminų ir mineralų, skaidulinių medžiagų
• Geras baltymų šaltinis, neturi cholesterolio
• Puikiai tinka besilaikantiems dietos 100g – 35kcal
• Turi antioksidantų, kurie padeda apsaugoti organizmą
Eringi grybų naudojimas:
Eringi grybai tinka su viskuo, galima kepti keptuvėje, ant grotelių, puikus ingredientas verdant sriubas ar troškinius. Galima marinuoti su prieskoniais ir alyvuogių aliejumi arba kepti paprastai ir pagardinti prieskoniais keptuvėje. Šių grybų apvirti nebūtina, apdorojus termiškai išlieka tvirti ir traškūs. Laikyti šaldytuve, suvartoti per 7 dienas.
Paprastas ir skanus receptas:
Supjaustome grybus išilgai 4-6mm storio griežinėliais.
Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame grybu griežinėlius.
Kepame abi puses kol truputį apskrus, pagardiname druska, mėgstamais pipirais ir uždėjus dangtį dar truputį patroškiname.
Puikiai tinka česnakas, juodieji pipirai, sojų padažas, rozmarinas bei kitos žolelės.
1 kg – 18€
Grybus pristatome tik šviežiai skintus, tad pristatymo terminus aptarsime telefonu – +37069674955