Liofilizuotos braškės

Gyvenant Lietuvoje galime džiaugtis visais metų laikais ir jų teikiamomis gėrybėmis. Problema tik ta, kad ne visos jos išsilaiko taip ilgai ir kokybiškai, kaip norėtųsi. Namuose konservuotos daržovės ar gamintos uogienės dažnai būna su daugybe cukraus. O šaldytas maistas praranda daug vitaminų bei kitų naudingų medžiagų, kuomet jį atitirpiname.

Todėl su dideliu džiugesiu norime pristatyti “4 Sezonus”, kurie leis Jums mėgautis natūraliais, sveikais ir kupinais vitaminų vaisiais, uogomis, daržovėmis bei prieskoninėmis žolelėmis, nepriklausant nuo jų sezoniškumo. Tai užtikrins džiovinimas šalčiu arba kitaip tariant liofilizavimas.

Liofilizuotos braškės

Braškės bene populiariausias sveikas užkandis, labai mėgstamas tiek vaikų, tiek suaugusiųjų.

Liofilizuotas braškes patogu valgyti vienas, pasiimti į darbą, mokyklą, kelionę ar išvyką, taip pat galima gardinti žalius kokteilius, košes, varškę, jogurtus bei puošti desertus ar kitus maisto patiekalus. Arba  – tai puiki dovanėlė lankant artimuosius, vietoj įprastų saldumynų arba gėlių. Ir sveika, ir laaaabai skanu.

Braškės yra perpjautos arba pilnos.

Laikymo sąlygos – laikyti ypač sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.

Grynasis svoris 14 g. (250 ml indelyje)

2,90 € /vnt

Siunčiam visur.

Būti gurmanu savo namų restorane su  4 sezonais itin paprasta!

Įvertinkite ir parašykite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *