Kanapių aliejus – tikra barbė-devyndarbė. Nes:
valo organizmą nuo kancerogeninių ir mutageninių medžiagų;
saugo DNR nuo pakitimų;
stimuliuoja kraujo gamybą;
stiprina imunitetą;
skatina greitesnį ląstelių augimą ir stiprina jų sieneles;
stabdo bakterijų dauginimąsi;
gali sumažinti kraujo trombocitų krešėjimą,;
gerina virškinimą;
sumažina „blogojo“ cholesterolio kiekį;
gali padėti išvengti įvairių širdies ligų;
yra prevencinė vėžio priemonė.
gali būti naudojamas kosmetikai, maistui ir medicinai;
Ir visos šios galios – Kanapių aliejaus butelyje.
Kanapių aliejus labai vertingas dėl sudėtyje esančių vitaminų A, B1, B2, B3, B6, C, D, ir E, kalcio, magnio, kalio, geležies, cinko ir kitų mikroelementų, sudėtyje turintis D vitamino, būtino kalio absorbcijai. Jis itin vertinamas dėl organizmui ir odai svarbių riebiųjų rūgščių: Omega-3, Omega-6 ir Omega-9, kurios sudaro net 80%. Be to, kanapių aliejaus sudėtyje šios rūgštys yra būtent tokiu santykiu, kuris žmogui pats tinkamiausias (3:1). Kanapių aliejuje gausu amino rūgščių ir proteino.
Jeigu dar nemėginote, dabar – pats laikas. 🙂