Šaltalankių uogų arbata

✅Kas nemėgsta šaltalankių arbatos? Gal tas, kas neragavo jos skaniai paruoštos?
Nuostabi šaltalankių arbata. Ir skanu, ir sveika!
Dviems stiklinėms prireiks:
Saujos šaltalankių uogų;
Poros šaukštelių ar šaukštų medaus (pagal skonį);
Pora cinamono lazdelių;
Karšto vandens.
Į stiklinę įpilkite pusę uogų, sutrinkite jas – mediniu šaukštu ar kočėlu. Įdėkite cinamono lazdelę ir palikite kelioms minutėms atvėsti. išimkite lazdeles, pasisaldinkite medumi. 😜
Tirščius, jei norite, galite nusunkti.
Skanaus!💚
Cinamoną galima keisti vanile, muskatu, gvazdikėliais, mėtomis, imbieru ar kardamonu. Galima maišyti su spanguolėmis, apelsinais, citrinomis, melisa, anyžiumi. Su svarainiais, kriaušėmis ar obuolių sultimis. Kiekvienas priedas šaltalankių arbatą atskleis vis nauju ir unikaliu aromatu bei skoniu. Atraskite savo mylimą. Arbatai puikiai tiks ne tik šviežios, bet ir šaldytos šaltalankių uogos. Taip pat arbatai tinka švieži šaltankių lapai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *